Ønsket handling
Ønsket handling

Jeg hjelper damer

til å få en gledesfylt

og harmonisk hverdag

 med mitt unike 6 ukers 

Coachingprogram       

Vis

Jeg hjelper deg til å gå bevisst mot din drøm og til å realisere den

Placeholder Image

Bevisstgjøring på hva som hindrer flyt i hverdagen.

Jeg hjelper deg til å se nye muligheter.

Når stagnasjon slipper kan frihet oppleves.

 

Placeholder Image

Usikker på om jeg kan hjelpe deg? Book gjerne en gratis bli kjent samtale her 

 

Placeholder Image

Lytt til video her

 

Placeholder Image

Er du klar til å dykke ned i deg selv for å finne den nye deg?  Har du vært igjennom en periode som ingen ting stemmer lengre og du trenger en som hjelper deg til å få en bedre hverdag?

Blogg og tips til deg 

Fødsel til det nye

Ære seg selv

Fjellene kallet

Hei, og så hyggelig at du besøker meg på min side!

Litt om min arbeidserfaring:

Jeg heter Monica Nilsen Tronds og det er jeg som driver Himmelsk Helse.

Jeg har bred erfaring med å jobbe med andre mennesker i forskjellige situasjoner i livet, som selvstendig næringsdrivende og som ansatt i arbeid med barn. 

Første gangen jeg sa opp en godt betalt jobb i fast stilling, det var da det magiske møte skjedde at kallet mitt gikk foran økonomisk sikkerhet. Andre kvaliteter har vokst frem og kan blomstre. 

Jeg har jobbet som veileder, healer og kursholder i mange år. Og supplert nå med Coaching utdannelse da jeg ser viktigheten av bevisstgjøring på ny måte i tiden som vi nå er i for å forløse gamle mønstre.

Da jeg har startet på nytt i meg selv så har jeg valgt å endre både mitt eget navn og firmanavn for å harmonere bedre sammen. 

Varmt velkommen til meg. Gleder meg til å bli kjent med deg! Og benytt deg gjerne av bli kjent samtale som er gratis

Placeholder Image
Bli kjent med meg

Har du noen gang reflektert over hvor stor innflytelse du har på andre mennesker?

Ønsket handling
Placeholder Image

 

Referanse

Mitt navn er Liv Tefre.... Eg er sjøl blandt annet, sertifisert som《inspirerende Coach》. Gir gode råd til alle andre, men vanskelig å råde seg sjøl. Eg kjente på at eg stod fast i egen utvikling. Manglet energi, og eget selvbilde var dårlig. Å jobbe med Monica, har gitt meg eit nytt positivt selvbilde. Eg kjenner på at eg er ved start på nytt engasjement og har fått tilbake tru på at dette fikser eg. Monica har en 《smittsom》positiv energi, som etter min mening, alle har behov for. Ho er intuitiv, lett å jobbe saman med. Absolutt å anbefale, om du kjenner deg fastlåst der du er, eller trenger ekstra motivasjon og energi. Etter endt coaching med Monica, der eg ved gjennomgang av konkrete situasjoner, har fått løst mine utfordringer. Eg er begynt på ny velutviklet start i min karriere, og opplever positiv fremgang! Coaching med Monica kan eg anbefale på det varmeste.

Powered by Kajabi