Fødsel til det nye

ny_begynnelse Jul 28, 2020

Det begynte høsten 2019 og fortsatte å bygge seg opp til jul 2019 at jeg var mye sliten, sov mye. Kroppen trengte mye ro. Jeg klarte ikke være sammen med så mange mennesker da jeg ikke klarte å ta imot inntrykkene i kroppen. Det ble belastning på kroppen med mange ting som skjedde på en gang og mye bearbeidelser av fortiden lå også i dette bilde.  Jeg kjente også på fortvilelsen ved at jeg ikke hadde "stemme" til å sette foten ned. Som og jeg hadde opplevd en lengre periode at jeg så mye som skjedde som ikke var "riktig" men jeg hadde ikke kraften i stemmen til å si noe. Og de gangene jeg prøvde ble det liksom enda mer "feil"

Julaften kjente jeg ble tung, jeg kjente kroppen var sliten og jeg la meg og sov mye denne dagen og jeg filosoferte med å prøve og forstå det hele. Det ligger til min natur. Mens jeg ligger der og føler på et "mørke" og godtar at jeg ikke klarte å se lyset inn denne gangen så kjentes det ut som om jeg fysisk skulle dø, jeg husker jeg sa at HEI men dette stemmer jo ikke. Det var jo ikke sånn det skulle ende, her har jeg kjempet meg tilbake til livet, det skal ikke ende nå. 

I det jeg avsluttet "samtalen" så kjente jeg det som om jeg fysisk holdt meg her på jorda i min "vilje og kraft" det var følelsen som kom til meg, så kjentes det ut som jeg ble dratt opp i universet et lite stykke før jeg boms falt ned igjen men den nye kroppen min. Det føltes som et skall ble borte.

Livet er ikke det samme etter "fødselen"

Min spirituelle opplevelse av å bli født på nytt. Når det ble som mørkest, så ble det egentlig vendepunktet i mitt liv til å ta tilbake min unike stemme i livet

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.