De mystiske rullene

de_mystiske_rullene Jul 24, 2020

Jeg setter meg ned og mediterer på livet. Jeg får et syn på en bok som kommer mot meg, den kommer nærmere og nærmere og jeg ser at den endrer form men klarer ikke helt å få tak i hvordan den ser ut. Plutselig har den bevegd seg så jeg sitter med den i fanget mitt. Men det kjennes ikke ut som en vanlig bok, da jeg ser ned så er det ingen firkantet bok eller noe som likner på en bok, det er en rull med papir. Jeg holder på den og føler en ære ved å hilse på denne spesielle energien fra det jeg forstår er dødehavsrullene. Jeg prøver å rulle den litt ut og kan se at det står noe skrevet på den.  Men klarer ikke tyde det. Så skifter bilde fra det helt dype og gamle til en artig liten rød bok. Jeg glemmer raskt hva jeg har vært inne i når denne sprudlende energien overtar det hele. Når jeg skal se inn i den så sprer det seg masse kjærlighet og glede. Så lukkes meditasjonen og jeg kommer tilbake. Jeg ville egentlig ikke at det skulle ta slutt men tenkte at noen ganger er ikke hensikten å forstå alt på en gang. Så lot det gå og kom inn i skrivemodus så jeg skulle få med meg alle detaljene i synet mitt.

Hva skal de mystiske rullene fortelle meg tro... Jeg husker det var spesielt å besøke stedet dødehavsrullene var funnet for mange år siden.   

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.