Fødsel til det nye

ny_begynnelse Jul 28, 2020

Det begynte høsten 2019 og fortsatte å bygge seg opp til jul 2019 at jeg var mye sliten, sov mye. Kroppen trengte mye ro. Jeg klarte ikke være sammen med så mange mennesker da jeg ikke klarte å ta imot inntrykkene i kroppen. Det ble belastning på kroppen med mange ting som skjedde på en gang og mye bearbeidelser av fortiden lå også i dette bilde.  Jeg kjente også på fortvilelsen ved at jeg ikke hadde "stemme" til å sette foten ned. Som og jeg hadde opplevd en lengre periode at jeg så mye som skjedde som ikke var "riktig" men jeg hadde ikke kraften i stemmen til å si noe. Og de gangene jeg prøvde ble det liksom enda mer "feil"

Julaften kjente jeg ble tung, jeg kjente kroppen var sliten og jeg la meg og sov mye denne dagen og jeg filosoferte med å prøve og forstå det hele. Det ligger til min natur. Mens jeg ligger der og føler på et "mørke" og godtar...

Les mere

Ære seg selv

bli_likt Jul 28, 2020

Hva betyr det... 

Vi vil så gjerne bli likt og føle på samhørighet. Men på bekostning av hva noen ganger? Oss selv? 

Om du skulle velge å ønske å bli likt av alle eller de fleste og føle på samhørigheten ville du ha beholdt din egen kraft ved å tilpasse deg? 

Tillater du deg selv å være deg? 

 

 

 

Les mere

Fjellene kallet

Det hele begynte med at jeg fikk et kall om å reise til Kroatia igjen. Fjellene kallet fra det dypeste i meg om å reise ned igjen og motta energien fra de fantastiske fjellene. Når jeg mottok beskjedene, ja for det var som en pulserende energi som ikke stoppet før jeg fikk somlet meg til å finne en grunn til å reise ned igjen. Jeg var egentlig et helt annet sted, jeg var egentlig inne i å utforske energiene til et av nabolandene til Kroatia og jeg holdt på å skrive på en bok så jeg var mere en opptatt.

Når jeg får beskjedene mine på denne måten stopper de ikke før jeg har tatt en handling, så jeg fant ut at om jeg reiser ned dit så kan jeg jo ta det som en forfatter ferie/jobb. Okay, da hadde jeg en plan i en hektisk tid. 

Jeg finner meg et stille og rolig sted nær flyplassen, et sted som jeg ikke har vært før. Jeg så først etter et...

Les mere

De mystiske rullene

de_mystiske_rullene Jul 24, 2020

Jeg setter meg ned og mediterer på livet. Jeg får et syn på en bok som kommer mot meg, den kommer nærmere og nærmere og jeg ser at den endrer form men klarer ikke helt å få tak i hvordan den ser ut. Plutselig har den bevegd seg så jeg sitter med den i fanget mitt. Men det kjennes ikke ut som en vanlig bok, da jeg ser ned så er det ingen firkantet bok eller noe som likner på en bok, det er en rull med papir. Jeg holder på den og føler en ære ved å hilse på denne spesielle energien fra det jeg forstår er dødehavsrullene. Jeg prøver å rulle den litt ut og kan se at det står noe skrevet på den.  Men klarer ikke tyde det. Så skifter bilde fra det helt dype og gamle til en artig liten rød bok. Jeg glemmer raskt hva jeg har vært inne i når denne sprudlende energien overtar det hele. Når jeg skal se inn i den så sprer det...

Les mere
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.